torstai 27. elokuuta 2009

Älä mieti vaan MENE!

Puuh. Tänään on tullut lenkkeiltyä peräti kaksi kertaa: aamulla reipas ja nopea puolituntinen, ja juuri äsken reilu 40 min. Kumpaiseenkin lenkkiin mahtui mukaan pieniä juoksuosioita. Pohkeet huutavat nyt vähän hoosiannaa, mutta kaipa ne kohta rauhottuu.

Tosin oli kyllä hyvin lähellä, että oisin skipannut tämän iltapäivälenkin ja jäänyt vaan taas kotiin tekemään kiireellisempiä juttuja. Päätin kuitenkin, että nyt en lusmuile vaan kipitän kohti lenkkipolkuja, mikä oli kyllä hyvä ratkaisu. :) Yleensä tuo lenkille lähtö vaatii aina vähän ponnistusta, ja sitten jos vähänkin on semmoinen olo, ettei mukamas olisi aikaa, niin se lenkki jää helposti tekemättä. Totuus on kuitenkin se, että joku 30 - 40 min lenkki ei kauheasti edes merkitse noin niinkuin aikataulullisesti. Saan helposti tuon ajan (ja enemmänkin :)) kulutettua esimerkiksi koulusta tai töistä tullessa koneen ääressä. Ja sitä nyt ei ole vaikea arvata, että kumpi vaihtoehto - 40 min lenkki vai 40 min jumahdus koneen ääressä - on parempi. Lenkin jälkeen sitä on olo muutenkin vähän energisempi, kun taas tuo koneen ääressä nysväys vaan nuuduttaa.

Tänään on tullut myös syötyä kevyesti, kuten myös eilen, ja lenkiltä tullessani vaaka näyttikin 92.2 kiloa. :)) Uskaltaisikohan sitä jo uumoilla, että ensi tiistain punnituksessa oltaisiin siellä 91 kilon puolella... :)

3 kommenttia:

  1. Minullakin on joskus vaikeuksia lähteä lenkille, vaikka rakastan juoksua yli kaiken. Mutta aina kannattaa ajatella, ettei koskaan kuitenkaan kadu sitä, että on käynyt lenkillä, vaan päinvastoin, lenkilläkäymättömyys kaduttaa.

    Pohkeet kannattaa venytellä hyvin (väh. 20 sekuntia/venytysliike) joka lenkin jälkeen. Minulla kävi juoksuharrastukseni alussa pohkeet niin kipeiksi, että melkein itkin joka lenkin jälkeen. Ja venyttelyt.. no, ne taisivat jäädä väliin:P

    VastaaPoista
  2. Ootko ostanut jotain erityisiä varusteita juoksemista varten. Mulle sanottiin, että se kannattaa, koska hyvät kengät ja mukavat vaatteet tekee juoksemisesta miellyttävämpää.
    Ehkä mä sitten ostan, kun oon vähän laihempi.. :)

    VastaaPoista
  3. Toivotaan, että saat 91+:n pian! KuntoPlus -lasku tuli vihdoin eilen ja siinä sanottiin että sykemittarin saa n. kuukauden kuluttua maksun kirjaamisesta. Ei jaksaisi vaan odottaa enää...

    VastaaPoista