tiistai 8. syyskuuta 2009

Paino

Huhhuh, on ollut niin hoppua viime viikot ettei energiaa ole jotenkin lyötynyt blogaamiselle. Laitoin kuitenkin viime viikolla painon sivupalkkiin, ja sehän näytti reilua 93 kiloa. Huonompi juttu. Tosin tuota ei ollut mitattu ihan aamulla perinteisin menoin (heti aamulla wc-käynnin jälkeen) vaan joskus päivemmällä kun pääsin kotiin asti vaa'an luokse.

Tänään vaaka näytti 92,8 kiloa, että alas ollaan tietty menty viime viikkoisesta. Ja siellä wc:ssäkään en ole vielä käynyt, joten tokihan tuosta nyt vielä ainakin kilo lähtis, ehhehe. :]

Ärsyttää kyllä huomata olevansa jumissa. Sitä jotenkin ajattelee, että mitäs ihmettä, enkö mä vaan laihdu vaikka kuinka yritän, ja pitäiskö nyt vaan luovuttaa. Mutta sitten muistuu kuitenkin mieleen epäsäännölliset syömiset ja vähäinen liikunta jota ei ole mukamas ehtinyt harrastaa. Ehkä niihin pitäisi panostaa nyt ennenkuin alkaa valkoista lippua heiluttelemaan laihdutuksen suhteen.

Tästä syystä livahdankin kohta puoleen sille 10 km lenkille, jolla en pariin viikkoon ole käynytkään. :) Kaipa tämä laihisproggis vielä etenee, hitaasti mutta varmasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti