keskiviikko 12. elokuuta 2009

Sateista iltapäivää

Tänään oli tarkoitus taas lähtä pienellä aamulenkille, mutta sade muutti jälleen suunitelmia. Noooh, illalla kuitenkin menen lenkkille, satoi tai paistoi. Ei tuolla nyt kaatamalla sada, sillä lailla hieman tihutellen tuota tulee, joten eipä se mitään lenkkeilyä (metsän keskellä vieläpä) estä. Katsotaan sitten minkä nuhan sieltä saa itselleen aikaseksi. :]

Sali olisi tietty ihan kiva vaihtoehto, mutta se "vaatisi" nyt liikaa. Tai vaatisi vain, että laittaisi kamat reppuun ja polkaisisi paikalla, eli mistään hurjista ponnistuksista ei ole kyse, mutta jotenkin tyydyn nyt tuohon lenkkeilyyn. Se on niin helppoa - ovesta ulos ja menoksi. :)

Eilen lenkillä tuli mietittyä, että koska viimeistään niitä tuloksia alkaa näkyä, ja koska viimeistään voi sanoa että on tullut laihdutettua paljon. Muutaman kilon pudotaminen ei vielä näy missään, vaikka toki itsetuntoa kohottaa muutaman sadan grammankin pudotus. :) Sitten laskeskelin, että sillä 3 kg / kk vauhdilla saavutan tuon tavoitepainoni 75 vasta (?) ensi vuoden maaliskuussa, noin suurinpiirtein. Tekisi mieli vähän noeputtaa tuota painon pudotusta, mutta toisaalta tuo 3 kg on semmoinen realistinne tavoite, ja pelkään, että jos lähden radikaalisemmin sitä pudottamaan niin repsahdan välissä ja sitten ollaan taas jumissa aloitusruudussa. :/ Ja kyllähän tämä aika nopeasti menee, vaikka nyt maaliskuu tuntuukin kauakaiselta. Ainakin sitten ensi kesään mennessä pitäisi olla bikinikunnossa. :)

P.S. Tilasin sen Kunto Plus lehden mistä aikaisemmin mainitsin. Sykemittaria odotellessa. :)

3 kommenttia:

  1. Kiitos vikistä: KuntoPlus on nyt tilattu. Jaan ilosanomaa eteenpäin, jos joku muukin löytää mittarin tätä kautta. Toivottavasti mittari tulee ennen lunta, max. kuukaudessa lupasivat...

    Miksiköhän kilojen pudottaminen on niin paljon vaikeampaa, kun tuntuu että yhdessä viikonlopussa voin saada pari lisää? Tsemppiä: on ollut kiva lukea postejasi! Täälläkin on visiona bikinikunto 2010.

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Tuntuu jotenkin epäreilulta, että viikkossa voi onnistua lihomaan ties kuinka monta kiloa, mutta samassa ajassa ei kuitenkaan pysty niitä kiloja sitten karistamaan. :]

    Kiva muuten, että tuosta sykemittarivinkistä oli hyötyä, sattumalta sen bongasin jostain sivuilta mainoksesta ja luulin kyllä, että tuossa on joku koira haudattuna (esim. joutuu tilaamaan sitä lehteä seuraavat 20 vuotta :P) mutta eipä tuossa sitten mitään kauheeta kepposta ollukkaan. :)

    VastaaPoista
  3. Hei, aattelin tässä moikata, että liityin lukijakuntaasi.

    Kuulostais ihan hyvältä tahdilta toi 3 kg kuukaudessa. Hitaalla tahdilla saa aikaiseksi myös kestäviä elämäntapamuutoksia, että sitten ei tarvi jojoilla koko ajan (nimim. kokemusta on)!

    VastaaPoista