maanantai 10. elokuuta 2009

Monday monday monday

Puuh. Viime viikko meni kyllä ihan hunningolla. Tuntuu, että joka päivä tuli vain laiskoteltua tai syöpöteltyä, tosin ei mitenkään suuresti, ihan kohtuudella, mutta kuitenkin. Ja sitten viikonloppuna oli ystävän häät, jossa tuli nautittua hyvästä (ja tuhdista) ruuasta sekä aivan jumalaisesta kakusta. Sekä kurkunkostukkeista. Nyt sitten onkin taas perusturpea olo, joten vähän jännittää mitä vaaka huomenna näyttää. Edistymistä tuskin on tapahtunut, mutta täytyy toivoa ettei mitään kaameaa takapakkia olisi tapahtunut. :(

Mutta en kuitenkaan jaksa nyt käydä synkistelemään mennyttä viikkoa. Nyt on uusi viikko ja uudet kujeet - uudella innolla taas läskikamakkaroiden kimppuun. Yksi kesäkurssikin alkaa taas yliopistolla, joten päiviin tulee hieman ryhtiä ja rytmiä, mikä varmasti osaltaan helpottaa sitä, ettei tule laiskoteltua niin helposti. Tänään olisi vuorossa kavelylenkki, minne ajattelin kohtapuoleen suunistaa. Ensin vähän detox teetä napaan. En tiedä onko tuolla mitään vaikutusta, mutta ilmeisesti pitäisi kiihdyttää kuona-aineiden poistumista kehosta yms, niin olen tuota lipitellyt pari päivää.

Bongasin muuten tämmöisen tilaajalahjan. Kunto Plus tarjoaa sykemittaria melko edullisesti lehtitilauksen kylkiäisenä, ajattelin ehkä tilata. Sykemittaria kun en omista, ja sellaisesta aina olen haaveillut kuntoillessa, niin tuo kuulostaa aika passelilta. Tosin koitin googletella tuota kyseistä merkkiä ja mallia, mutta en löytänyt kauheasti tietoa tuosta, joten en tiedä kuinka laadukas mittari tuo on verrattuna esim. polarin mittareihin. Kuitenkin ominaisuuksiltaan se vaikuttaa ihan passelilta vehkeeltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti