keskiviikko 26. elokuuta 2009

Takaisin ruotuun!

Punnitsin sitten itseni tänään, ja yllättäen ei kaameeta painonnousua ollutkaan tullut. 92.6 kiloa näytti vaaka. Tosin eipä tuo nyt mikään sinänsä positiivinen juttu ollut, mutta kun pelkäsin jotain 94 tai 95 lukemaa, niin sinänsä... :P

Tänään aamulla käväisin 40 min reippaalla kävelylenkillä, ja välistä jopa juoksinkin. Krhm. Niin tuon juoksuohjelman päätin haudata hetkeksi, lauantaina koitin aloittaa, mutta pystyin hädin tuskin juoksemaan 2 min, niin oli turha kuvitellakkaan, että tuo 6 x 6 min olisi sujunut. Tässä koitan nyt ensin vähän kohottaa kuntoa, ja sitten kyllä ehdottomasti haluan aloittaa tuon juoksuharrastuksen.

Nyt taas aloitin merkkaamaan noita syömisiäni säntillisemmin Kiloklubiin. Jossain postauksessa mainitsin, että en täällä kauheasti niitä kalorimääriä huutelisi, koska periaatteen vuoksi joka maitotilkan kalorin laskeminen tuntuu typerältä. Mutta nyt mietin, että se ehkä olisi ihan hyvä tännekkin jotain kirjaa niistä pitää, että tulisi sitten ainakin joka päivä sitä kiloklubia käytettyä. Päivittäin en varmaan ehtisi niitä tänne postata, mutta esim. joka viikon lopussa voisin laittaa koosteen kaloreista ja sitten liikuntaan käytetystä ajasta.

1 kommentti:

  1. Heippa!

    Mä olen huomannut kans, että kun laskee ruoasta hiilarit, proteiinit, rasvat ja kalorit, niin se jotenkin motivoi. Ensin luulin, että se olis todella vaivalloista, mutta ei se ollutkaan. Tsemppiä vaan, älä anna periksi! 2,6 kiloa lähtee parissa viikossa ja sitten oletkin jo kahdeksikolla alkavissa lukemissa!

    VastaaPoista