tiistai 18. elokuuta 2009

Jumissa

Vaaka näytti aamulla 92,3 kg. Parempi kuin viime viikkoinen, ja alin luku muutenkin tässä laihisproggiksen aikana, mutta eipä paljon ole painoa pudonnut parina edellisenä viikkona. Tästä en nyt kuitenkaan suostu lannistumaan, vaan laitan lisäpökköä pesään. Eli liikuntaa enemmän, joka päivä jotain, kiireisimpinä päivinä riittänee joku reilun puolentunnin reippailu, mutta muuten yritän tuota normilenkkiäni mennä väh. 3 krtaa viikossa. Ja sitten salikäyntejä säännöllisemmäksi. Ruuan suhteen pitää vielä tarkemmin olla tarkkana paljonko sitä ruokaa suuhun mättää ja mitä se on. Viime viikolla tuli sorruttua nameihin, kun käytiin sukuloimassa poikaystävän kanssa niin tuli sitten ostettua matkakarkkeja, ja toki sukulaisissa sitten myös tuli nautittua herkkuja, kun niitä kerran pöydät notkuivat. Itsehillintää kaivataan, mistähän sitä sais ostettua?

Harmittaa kyllä sen puoleen, että jos olisin skarpannu nämä kaksi edellistä viikkoa mitä nyt on tullut tässä 92 kg painossa jumitettua, niin olisin nyt ehkä jopa jossain painolukemissa joka alkaisi kahdeksikolla. Tai ainakin hipoisin sitä 90 rajaa. Mutta turhapa sitä nyt on murehtia.

Tänään muuten menin poikaystäväni kanssa sen peruslenkin, jonka olen aikasemmin arvioinut olevan jotain 5-7 kilsaa . Poikkiksella oli sitten sykemittari ja kaiken maailman tekniikat mukana, niin tuon reissun pituudeksi saatiinkin reilu 10 kilsaa! :D Mukava yllätys. Sain poikkikselta myös lainaan hänen kävelysauvansa, koska ne olivat kuulemma hänelle hieman lyhyet. Minulle sauvat olivat ihan passelit, ja niillä sitten köpöttelinkin tuon reissun tänään, ja taidanpa napata ne mukaan tulevaisuudessakin. :) Saa vähän enemmän vauhtia ja rytmiä siihen menoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti