tiistai 11. elokuuta 2009

Painavaa asiaa

Vaaka kertoi lukemaksi 92.6.

Eli ei edistystä. :( Noh, turha sitä on nyt murehtia, pitänee vaan vielä tarmokkaammin keskittyä siihen mitä suuhunsa tunkee ja miten paljon tulee liikuttua.

90 kg raja on semmoinen, jonka alle en ole reiluun vuoteen päässyt. Tästä syystä pohdin, että kun tuon alle mennään, eli saavutetaan joku kahdeksalla alkava paino, niin olisi ehkä jonkin palkinnon paikka. Toisaalta en kyllä halua ihan pieniä painonpudotuksia juhlistaa, vaikk 5 kg onkin toki hyvä saavutus. Päädyin kuitenkin siihen, että 85 kilon paino on se, jolloin saan luvallisesti palkita itseni jollain ilman mitään tunnontuskia. Palkinnoksi olen miettinyt joko Häegen-Dazsin Cookies and Cream jäätelöä tai sitten tätä suklaakakkua. Hieman petollista kyllä nyt miettiä noita herkkuja, mutta nuo ovat niin tuhtia kamaa, että jos nyt niihin repsahtaisin niin tulisi kauheet morkkikset. :D Joten säästän noista nauttimisen sellaisiin voitonhetkiin.

Mutta toki myös toisenlaiset palkinnot ovat käyneet mielessäni, esimerkiksi jokin uusi vaate tai kengät yms. Tällainen palkitsemisvaihtoehto on sitä paitsi parempikin kuin mitkään herkkujutut, ainakin siitä syystä, ettei tule mitään takapakkia laihiksessa. Mutta eipähän tässä tätä vauhtia mikään kiirus ole päättä miten itseään palkitsee, kun tuo 85 tuntuu niin kaukaiselta painolta. Jos sitä nyt kuitenkin lokakuussa painaisi sen verran. :)

Piti muuten lähtä nyt aamulenkki, mutta ilmeisesti en ole lähdössä, kun ulkona satelee melko lailla. Täytynee toivoa, että iltapäivästä olisi kirkkaampi ilma. Nyt aamupuuro (on muuten hyvää, reilu puoli desiä ruisleseitä, saman verran kaurahiutaleita, vettä -> mikroon. Sitten jäätyneitä vadelmia ja mustikoita sekaan) napaan ja koululle. ->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti