tiistai 4. elokuuta 2009

Vaaka sanoo...

... että 92,5 kiloa. \o/

Tuo paino voi kyllä todellakin heilahdella melko reilusti, esim. eilen kävin aamusta vaa'alla, ja se näytti jotain 94 kiloa! :| Sitten myöhemmin eilen se näytti reilua 93kiloa (tästä syystä en suostunut eilen sitä painoa ylös laittamaan, kun olisi ärsyttänyt laittaa tonne sivuun joku luku joka osoittaisi, että olisi tullu takapakkia projektissa :D). Tänään sitten pelkäsin, että mikä numero sinne ilmestyy. Veikkasin jotain samaa mitä viime viikolla, kerta eilen se tosissaan kävi siellä 94:ssä kilossa. Sitten kun tuo 92,5 lävähti näytölle niin suuri se oli suuuuuuuuri helpotus. :D Tosin tuostakin pitää vielä sanoa, että heti herättyäni (kuitenkin vessareissun jälkeen toki) vaaka näytti 92,8, mikä myös oli sinällään suuri ilon aihe. Sitten hetken menin koneelle datailmaan, ja piruuttani mittasin taas varmistaakseni, että kai tää paino tosissaan jää alle 93 kilon, niin se näytti tuota 92,5 kiloa! \o/ :D Ja tuon jälkeen mittasin heti uudestaan siinä pelossa, että vaa'assa olisi vaan joku hetkellinen virhe, mutta ei, samaa lukua se näytti. :)

Salainen ja erittäin optimistinen haaveeni (harhakuvitelmani) on, että syyskuun alussa painaisin 85 kiloa. Eli tästä pitäisi nyt laihduttaa 7,5 kiloa noin viidessä viikossa :P -> tuskinpa tulee tapahtumaan. Kuitenkin olisi melko herkkua jos noissa painolukemissa pyörisin silloin, koska koulut alkaa ja sitten näkee taas tuttuja yms yms. Ja koulujen loppuessa painoin tosissaan sen 95 kiloa, niin olisin sitten kymmenen kiloa laihempi. Olisihan tuosta 85 painosta sitten vielä tavoitteeseen paaaaljon vielä matkaa, 10 kiloa tai jopa 15 kiloa, riippuu siitä oonko tyytyväinen ulkomuotoon 75 kilon kohdalla vai en. Tuon ajatteleminen saa hetkellisesti kyllä hieman masentumaan, mutta toisaalta sitten siinä 85 kilon välietapissa voi myös olla ylpeä siitä, että takana on jo se 10 kiloa laihdutettua läskiä, niin kyllä ne loputkin kilot siitä tippunee. :)

Ainiin, eilen tuli tosissaan käytyä siellä salilla, ja urheasti poltettua crosstrainerilla n. 560 kaloria! :) Tänään olisi suunnitelmissa samanmoinen reissu.

1 kommentti:

  1. Painon heilahtrelu on jännää. Omani kiikkuu 107-111kg:n välillä. Ja diabeettisenä immeisenä huomaan, että myös sokurit(veren) kiikkuvat sinne tänne ja varsinkin yläviistoon, jos unohdan, että olen allerginen hiilihydraateille...

    Tsemppiä!

    -Massu

    VastaaPoista