sunnuntai 16. elokuuta 2009

No comments, please!

Blääh... Taas tuolla ulkona satelee, ja nyt aamusta olisi oikeasti ollut energiaa mennä vähän lenkkeilemään. Tämä viikko on menny työn ja muiden projektien parissa, joten liikunta on jäänyt loppuviikosta turhan vähäiselle. Tänään on kyllä semmonen olo, että on pakko päästä vähän reippailemaan, tosin sekin saa odottaa nyt, että pääsen töistä.

Mutta asiaan. Viime viikolla sain kuulla yhdeltä puolitutulta kesken jutustelun, että oletpas sä laihtunut. Tuli jotenkin kiusallinen olo. Kiitin, vitsailin ja vaihdoin nopeasti puheenaihetta. En tiedä oikein mistä syystä, mutta tuli kauhean epämukava olo. Vaikka tuttava tarkoitti varmasti kaikkea hyvää, mutta heti ajattelin, että kamalaa, onko tuokin huomannut (eipä siinä mitään supernäköä kyllä tarvita sen huomaamisessa....:]) että oon lihonnut ja nyt sitten kuvittelee, että sanomalla noin tuntisin oloni jotenkin paremmaksi. Koska rehellisesti sanoen en usko, että muutaman kilon laihdutus näkyisi yhtään missään.

Tästä syystä tuo kommentti tuntui jotenkin semmoiselta teennäiseltä, vähän niinkuin puolituttujen kuulumisia kysyttäessä käydään seuraavanlainen sanailu: "moi, mitä kuluu?", "ihan hyvää, entäs sulle?", "ihan hyvää", hymyillään ja jatketaan matkaa. Niin mitä häh? Onko "sä oot laihtunu" tuommoinen mitä läskeille sanotaan vaan muodon vuoksi?

No myönnettäköön, otan nyt turhaan hernettä nenään tästä. :) Tai siis en ole vihainen tai suuttunut, lähinnä vaan hämmentynyt siitä epämukavuuden tunteesta jonka tuo kyseinen ohimennen mainittu kommentti aiheutti. Voihan se olla niinkin, että olen tosissaan laihtunut huomattavasti, mutta vahvasti kyllä epäilen. Sitten kun kiloja on tippunut reilu viisi, niin ehkä silloin pystyn ottamaan vastaan tuollaisia kommentteja häkeltymättä. :)

Mites muut, mimmosia kommentteja olette saaneet laihdutusprojektin aikana ja oletteko ottaneet ne paremmin vastaan kuin minä? :)

1 kommentti:

  1. Uskomatonta, että kaksi eri tuttua, jotka eivät tiedä proggiksesta ja joita näen 1-2 kahdessa viikossa sanoivat kahden kilon jälkeen, että olen laihtunut. Nämä tyypit eivät ole ennen sanoneet mitään. Sitten taas esim. kaukaisemmat sukulaiset sanoo joka kerta, vaikka olisin lihonutkin. =) Mutta isän isä onneksi ilmoitti viime kerralla ihan heti että oletpas lihonut, viime kerralla olit paljon hoikempi! Me kun ei nähdä montaa kertaa vuodessa. Rehellisyys maan perii.

    VastaaPoista