perjantai 24. heinäkuuta 2009

Long time no see!

HUOH! Alkuinnostuksen jälkeen ylläri tapahtui repsahdus, enkä nyt ole oikein tuosta reilun 90 kilon painosta mitään karistanut. Prkl.

Nyt kuitenkin oikeasti yritän ottaa itseäni niskasta kiinni, ja karistaa nou ylimääräset kilot kannoilta. Tavoite on se 75 kg, ja ehkä jopa 70 kg mut jos hyvältä näyttää jo tuossa 75 kg:n kohdalla niin siihen jääköön. En halua olla luuranko.

Tavoite tosissaan on nyt se, että uutena vuotena juhlistaisin vuoden vaihtumista huomattavasti hoikempana. 3 kilon kuukausivauhti oli alkuvuodesta realistinen, ja saavutinkin sen hetkeksi, kunnes sitten mukamas kiire ja muu sähläys esti sen, että olisin tuota tahtia ylläpitänyt. Lopetin myös kiloklubin käytön, mikä oli virhe, koska se on oikeasti toimiva systeemi ohjastamaan siinä, mitä suuhun tulisi panna. Nyt olen rullaluistella ja käymään salilla, tosin näitä nyt ei tapahdu niin säännöllisesti kuin toivoisin. Päivittäin olen kuitenkin pyrkinyt (ja suurimmaksi osaksi onnistunut) tekemään 1 - 1,5 h kävelylenkin.

Myös kiloklubiin näppäilen päivän syömiset, jotta ne pysyy kurissa. Näppärin tapa tarkkailla päivän syömisiä on mielestäni se, että aamupalalla miettii vähän etukäteen mitä päivän aikana tulee syötyä, ja sitten kliksuttelee ne sinne ylös. Tällä tavoin tulee etukäteen kontrolloitua rasvapitoisuuksia ym. ja saa helposti selville sen mitä ja missä suhteessa kannattaa syödä.

Nyt painan jotain 93-96 kilon väliltä, en uskalla mennä vaa'alle, sillä tuli oltua aika kosteahkoissa kemuissa alkuviikosta. :] Alkoholilla läträäminen ei kyllä ole mikään hyvä idea näin laihdutusprojektia ajatellen, mutta sallittakoon sitä nyt välillä muutama rentoilupäivä, onhan nyt kesä ja kaikkea. :) 3 kg/kk vauhdilla olisin joulukuun lopussa n. 15 kiloa laihempi, eli 80 kilon tienoilla. Tuo jää siis 5 kiloa tavoitteesta, mutta sekin olisi parannus tähän nykyiseen possumaiseen ulkomuotoon :P. Viisi kiloa sitten jää ens vuoden puolelle pudotettavaksi. Nyt vaan täytyy skarpata, että sinne ensi vuoteen tosissaan jää vain se viisi kiloa (tai mieluusti tietysti vähemmän). Projektin tavoitteessa pysymisen vuoksi potkin itseäni myös tämän blogin saralla, ei ainakaan tule unohdettua olevansa laihiksella jos siitä avautuu säännöllisesti johonkin bittiavaruuteen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti