torstai 30. heinäkuuta 2009

Sali valloitettu vihdoinkin!

Eilen ei tultu mentyä salille, eikä oikein tehtyä mitään muutakaan fiksua liikunnallista. Sen sijaan illalla syöpöteltiin letuilla. :] Tosin ihan pienesti vain, en vetänyt overeitä, joten kieltäydyn syyllisyydentuntemuksista.

Tänään kuitenkin tuli kuin tulikin sinne salille raahauduttua. Niin innoissaan sinne tulikin lähdettyä, että unohdin tyystin salikengät kotiin. Jes. Noh, koska siellä oli vain pari hassua treenaajaa itseni ja poikaystäväni lisäksi, päätin uskaltautua sinne normilenkkareissani. Tosin tyydyin vain juoksemaan crosstrainerilla tällä kertaa. Ihan hyvä saldo, reilu 30 min tuli puuskutettua ja n. 350 kaloria poltettua koneen mukaan. Aluksi meinasin hyytyä jo 10 min kohdalla mutta kyllä se siitä sitten lähti sujumaan. Olisi kyllä loppuvaiheessa pystynyt juoksemaan kauemminkin, mutta kun oli jo ennestään mielessään päättänyt, että tekee 30 min treenin cool downeineen niin siihenhän se sitten lysähti. Mutta hyvä fiilis jäi. Uskaltaisikohan sitä mennä huomenna uusiks...? :)

Nyt sitten kokkailen täysjyväspagettia lohikastikkeen kera. Ei mikään kevyt ateria, mutta eipä sitä tarvi tuhottomasti syödäkkään. Sillä lailla sopivasti. Illalla olisi sitten taas työvuoroa luvassa. Hieman kyllä harmistuttaa, ettei ole mitään selkeää päivärytmiä omaksunut tälle kesälle, kiitos tuon epäsäännöllisen vuorotyön. Toisaalta se on taas hyvä siinä mielessä, että tulee enemmän vapaa päiviä (mutta tietty vähemmän rahaa) ja pystyy paremmin harrastamaan liikuntaa mitä ei välttämättä 8-16 toimistojopia tehdessä olisi mahdollista suorittaa. Viime kesänä tuli ainakin todettua, että aika naatiksi tunsi itsensä aina iltaisin, joten kun puntarissa oli sohvalla makoilu tai lenkki, niin sohva voitti melkeinpä aina. Viikonloput olivat sitten täyttyneet aina jos jonkinlaisista kosteista mökkireissuista, joten eipä siinä tullut oikein koskaan levättyä saati kiloja karisteltua.

Tänään voisi illalla vielä tehdä normilenkin, eli 1,5 h reipasta kävelyä. Tähän liikuntaan kyllä jää koukkuun. :)

1 kommentti:

  1. Crosstrainerilla onkin kiva kohottaa kuntoa ja polttaa kaloreita, kun pystyy kokoajan itse määrittämään vauhdin ja sykkeen. Eikä ala polviin ottamaan niinkuin tavallinen juoksu. Mun kuntosalilla on telkut crosstrainereiden vieressä, niin kyllähän niillä juoksis vaikka kuinka kauan voi samalla kattoo jotain hömppää telkusta. :)

    VastaaPoista