sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Kiloklubi

Kiloklubi (http://www.kiloklubi.fi) on varmasti monelle laihduttajalle tuttu, mutta eksyin taas kyseiselle sivustolle ja yllätyksekseni huomasin sen olevan ilmainen! Aikasemmin se on ollu (ainakin jos oikein muistan) maksullinen palvelu, kuten keventajat.fi.

Keventäjiä kokeilin viime keväänä, ja koin kyllä palvelun näppäräksi, sillä taisin jopa laihtuakin pari kiloa sen ansiosta. Ostin itselleni sieltä muistaakseni jonkun noin puolen vuoden jakson, mikä maksoi about 70 euroa. Hieman kyllä kirpaisi se hinta, mutta ajattelin, että se olisi sijoitus uuteen ja uljaaseen ulkomuotooni. Toisin sitten kävi, kun en kyseisellä sivustolla jaksanut joka päivä käydä listailemassa syömisiäni ja liikkumisiani, ja lopulta alkoi vaan **tuttamaan että olin höyrähtänyt maksamaan moisesta, joten välttelin sivustoa.

Kiloklubi näyttäisi toimivan samalla systeemillä, mutta jotenkin koen sen palvelun olevan hieman positiivisempaa. Ehkä syy on se, että se ei maksa mitään, joten ei ainakaan tule mitään morkkista siitä että olisi haaskannut rahojaan hömppään. En tiedä onko Keventäjät muuttanut niiden nettisivujen toimintaa viime keväästä, mutta koin myös Kiloklubin navigoinnin ja syömisten ym. lisäämisen kivuttovammaksi kuin Keventäjissä.

Koska en mittaile aamiaisjugurttiani desin mitalla, ei Kiloklubin antaman kalorimäärät pidä aivan sataprosenttisesti paikkansa, mutta antavat hyvää osviittaa siitä kuinka monta kaloria on tullut mussuteltua. Tällä kertaa voisin myös päivitellä sinne tietojani hieman useammin kuin viime kevään Keventäjät -kokeiluuni, niin ehkä se uusi ja uljas ulkomuoto ei olisi enää se kaukainen haave. :)

Takaisin siivouksen pariin, rojua on joulun ja uuden vuoden ajalta kertynyt kämppään hurjasti ja tyhjiä pullojakin sen verran, että joku voisi luulla hc-juopoksi (puolustukseksi voin sanoa, että pullokassit koostuvat kuitenkin pääosin tyhjistä limsapulloista (sokerittomista!)). :)

1 kommentti:

  1. Itsekkin maksoin toissa syksynä keventäjiin tuon puoli vuotta käyttöaikaa intoa puhkuen. Kävi samoin kuin sinulle..alkuun tunsin morkkista siitä, ettei ollut käynyt pariin päivään ja lopulta kartoin sivustoa menemättä sinne enää koskaan!
    Minäkin olen ollut nyt kiloklubissa reilun kuukauden päivät ja se tuntuu kodilta =) Ja Ruoan laatupallot kiloklubissa haastavat ainakin minua aika koukuttavalla tavalla. Tekee mieli taistella ne vihreiksi!
    Mutta tsemppiä sinullekin taisteluun terveellisemmän elämäntavan ja uljaamman ulkomuodon saavuttamisessa.

    VastaaPoista