lauantai 10. tammikuuta 2009

Viikko takana

Suoriuduin ensimmäisestä viikosta ilman suuria repsahduksia! Ok, yhtenä iltana saatoin hieman napostella poikaystävän pitsaa, mutta muuten on syömissensuuri toiminut. Ei karkkia yms. eikä ylentöntä syöpöttelyä. Lenkilläkin on tullut käytyä, tosin ei niin usein kuin oli tavoite. Huomenna kuitenkin olisi tarkoitus mennä hiihtolenkille, ja tänäänkään ei ole vielä liian myöhäistä harrastaa jonkunmoista liikkumista.... Tosin jos rehellisiä ollaan, taidan viettää illan telkun ja teekupin kanssa. :) Mutta pääaasia etten vietä iltaa telkun ja karkkipussin kanssa!

Viikon jälkeen ei tietenkään mitään suurta painonpudotusta vielä ole ilmestynyt, mutta olo on kuitenkin paljon positiivisempi. Poikaystäväkin mainitsi, että on huomannut jonkinlaista itsetunnon kohoamista. Itse olen lähinnä huomannut vireystason nousun, mutta joo, täytyy myöntää että peiliin katsoessa ei heti ensimmäiseksi mieltä valtaa epätoivo ja murehdinta siitä miten hiukset laittaisi jotta saisi naamaläskit näyttämään pienemmiltä. :P

Positiivisen mielentilan syynä lienee liikunta sekä terveellisempi ruokavalio, mutta luulen että määrätietoisuudellani on myös lusikkansa sopassa. Se, että nyt o-i-k-e-a-s-t-i haluan ottaa ohjat omiin käsiini ja saavuttaa terveellisemmän olotilan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti